12 Temmuz 2016 Salı

TAKİP ET

TAKİP ET

TAKİP ET
Mustafa Kara
12 Temmuz 2016 Salı

TAKİP ET

Sizlerinde bildiği üzere blogumuzda sürekli yeni yayınlar yapıyoruz .Bu yayınları sizlerinde görmesi  için çok sayıda sosyal portal bulunuyor sizlere bir çok sosyal medya seçeneği sunuyorum.

 E POSTA İLE TAKİP EDİN

sizlerinde bildiği üzere blogumuzda bana iletişim formu ile ulaşabilirsiniz. veya mkara200200@gmail.com adresli e posta adresine mesaj göndererek benimle iletişime geçebilirsiniz.

FACEBOOK İLE BENİ TAKİP EDİN


bana sosyal medya üzerinden %100 kesin ulaşabileceğiniz yer facebook'dur . benim şahsi resmi facebook adresimin URL'si https://www.facebook.com/mustafa.kara2003 
yada blog sitemizin ana sayfasında sağ kısımda sosyal medya bölümünde facebook logosuna tıklayarak direk ulaşabilirsiniz.


TWİTTER İLE TAKİP EDİN 


Diğer bir sosyal medya seçeneği ise twitter'dir. benim kendi kişisel twitter url'si  https://twitter.com/mkara200200 bu url'den yada blogumuzun ana sayfa bölümünde sağ kısımda twitter logosuna tıklayarak bana twitter üzerinden ulaşabilirsiniz.


GOOGLE + İLE TAKİP EDİN


bana son olarak sosyal medya üzerinden ulaşabileceğiniz yer google+ kendi kişisel google + hesabımın URL'si https://plus.google.com/112176715836017431399 yada blog sitemizin sağ kısmında google + logosuna tıklayarak bana google+ üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


TAKİP ET
4/ 5
Oleh

Hiç yorum yok: