23 Mart 2017 Perşembe

Bloger'da yazıya link verme

Bloger'da yazıya link verme

Bloger'da yazıya link verme
Mustafa Kara
23 Mart 2017 Perşembe
  Herkes gibi sizde bazen yazılarınızda,  yazılarınıza link verme ihtiyacı duyarsınız pekala yazıya link verme işlemi zor bir şey mi ? tabiki de hayır. Bu yazımızı sonuna kadar okuduğunuz zaman ya gözümün önündeki şeyi görmemiş diyeceksiniz . Ama sorun değil BlogcunBurda yardımınıza koşacak.

Neden Yazıya link verilir?

  Bazen hiç ummadığımız anda yazıya link verme ihtiyacı duyarsınız . Bana gerek olmaz demeyin her bloger'a gerekebilecek bir şey.Mesala ziyaretçilerinize bir programı tanıtmışsınız ve son olarak programın indirme linkini vereceksiniz ancak bazen ziyaretçileriniz linkleri ne olduğunu anlamayabiliyor veya linkler uzun olduğu için güzel bir görüntü oluşmuyor.Oysaki yazıya link verseniz daha kısa ve anlaşır bir web deneyimini ziyaretçilerinize sunarsınız.Misal linki uzun uzun yazana kadar "TIKLA İNDİR" gibi bir yazı yazarak daha anlaşır ve kısa bir yazı yazmış olursunuz.


Yazıya Link Nasıl Verilir?


 1.Bloger'da yeni yayın sayfasını açarak yazınızı yazın ve son olarak link verme işlemi için bağla ismini tıklayın





2. Açılan sayfada görülecek metin yazıyor oraya link yerine görünmesini istediğiniz yazıyı yazınız.Mesala Tıkla indir,git vb. gibi yönlendirmek istediğiniz url yerine ziyaretçinin gitmesini istediğiniz URL'yi yazın     





3.tamam dedikten sonra yazımızı yayınlıyoruz.Artık yazımız blogumuzda istediğimiz şekilde çıkacaktır



4. ve gördüğünüz gibi yazımız aktif artık ziyaretçilerimiz tıkladığı zaman istediğimiz URL'ye gidecek



 5.Aşağıda videomda kısaca anlattım ordanda izleyip nasıl yapılabileceği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz


   Bugün sizlerle bloger'da yazıya link verme ile ilgili bir yazı yazdım umarım sizlere faydalı olmuşumdur . Anlamadığınız yerleri yorum atabilirsiniz.
Bloger'da yazıya link verme
4/ 5
Oleh

Hiç yorum yok: