31 Mart 2017 Cuma

insanların bloger'de yazı yazmalarınının en temel 3 nedeni

insanların bloger'de yazı yazmalarınının en temel 3 nedeni

insanların  bloger'de yazı yazmalarınının en temel 3 nedeni
Mustafa Kara
31 Mart 2017 Cuma
  Bugünkü yazımızda insanlar bloger'de neden yazı yazıyorlar? sorusuna cevap vermek için bu yazıyı yazıyorum. Hiç düşündünüz mü  insanlar neden blogerde yazı yazarak zamanları geçiriyorlar , emek harcıyorlar, uğraş veriyorlar diye.

  Her insanın farklı bir özelliği vardır. kimileri; resim yapmada iyidir, kimi şarkı söylemede, diğeri sporda ,  kimileride  yazı yazmada iyidir. İşte tam bu noktada yazmada iyi olanlar blogerde yazı yazmaya yönelirler.Pekala sadece insanın kişilik özelliklerimi insanı yazı yazmaya mı  iter? tabiki de hayır.peki başka neler vardır? hadi inceleyelim


İnsanlara Yardımcı Olma Felsefesi


 Kimi insanlar bloger'de yazı yazması onun insanlara yardım etme istedğinden ortaya çıkmıştır. Bazen kişi yardım etmeyi seven biridir ayrıca o yardımı edebilecek kapasiteyede sahiptir işte o zaman bloger onun yardım etme arzusunu geniş kitlelere duyurabilmesi için bir geçiş, birleşme  noktası gibidir.İşte bu felsefe ile bazı insanlar bloger'de yazı yazmaları başlıca nedenlerindendir.




Para Kazanma Arzusu


Kimi zaman kendi kendimize sorarız internetten nasıl para kazanırım? ve bu soru kafamızı oldukça fazla kurcular ve bizi bu konuda bir araştırmaya doğru adım adım iter. Sonunda ise araştırmalarımızdan birde bakmışşsınız internetten para kazanmanın en kolay yolu blog yazmadan geçiyor.. İşte o zaman işe koyulup yazı yazmaya başlarız.Birde bakmışsınız para kazanma arzusundan bir blogercu olup çıkmışsınız. Para kazanma isteği birçok kişiyi bloger'a bağlı tutan etkenlerden biridir.


Zaman Geçirme Yeri


Bazı insanlar internet tutkunudur bu internet tutkunlukları onları internette zamanımı nasıl geçiririm diye bir soruyla karşı karşıya bırakıyor.Tabiki insanlar zamanlarını geçirebilecekleri yer olarak bloger'ı seçiyorlar.Bloger'ı bir hobi olarak görüyorlar ve her türlü konu hakkında bloglarında yazı yazıyorlar.Bu onlar için bir zaman geçirme yeri ayrıca yazdıkları şeylerin faydalıkları doğrultusunda başka insanlarada yararları oluyor.Doğal olarak blogerı zaman geçirme yeri olarak görenlerde blogerde yazı yazmalarının nedenlerinde sadece biri.


    Evet  bugün insanların blogerde yazı yazmalarının en temel nedenleri sizlere anlattım.Blog yazan kişileri oluşturan kitlenin büyük çoğunluğu bu prensibler doğrultusunda yazı yazmaktadırlar.Ancak her insanın farklı bir tarzı vardır.herkesin blogerde aynı amaçla yazdığını söylememiz doğru olmaz.Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
insanların bloger'de yazı yazmalarınının en temel 3 nedeni
4/ 5
Oleh

Hiç yorum yok: